Oplossingen

Automatisch factureren

Bij EV-Bit verloopt facturatie volledig automatisch, waardoor werkgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over handmatige factureringsprocessen.

Tarievenbeheer

Met ons tarievenbeheersysteem kunnen werkgevers de laadtarieven naar wens instellen en aanpassen. Hierdoor hebben ze de flexibiliteit om verschillende tarieven te hanteren voor bijvoorbeeld werknemers en bezoekers, en zo de kosten nauwkeurig te beheren.

Locatiebeheer

Voor bedrijven met meerdere locaties biedt EV-Bit locatiebeheer, waarmee laadpalen per locatie kunnen worden beheerd. Dit maakt het eenvoudig om het laadnetwerk te organiseren en te optimaliseren op basis van de specifieke behoeften van elke locatie.

Gebruikersbeheer

Ons gebruikersbeheersysteem stelt bedrijven in staat om hun medewerkers en bijbehorende thuisladers en laadpassen eenvoudig te beheren. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en transparantie in het gebruik van laadinfrastructuur binnen de organisatie.

Flexibel

Bij EV-Bit omarmen we flexibiliteit door laadpalen van alle merken te ondersteunen die werken met OCPP-technologie. Dit stelt bedrijven in staat om een breed scala aan laadstations te integreren en te profiteren van interoperabiliteit in hun laadinfrastructuur.